Cooder: Een jaaroverzicht

Nu we de feestdagen naderen en dit bijzondere jaar afsluiten, werpen we een blik op de successen, groei en leuke momenten bij Cooder. Neem plaats, want het was een avontuur!

Anouk Alberdingk Thijm
22 december 2023

Nieuwe collega's en hoogtepunten

Cooder is knallend van start gegaan, allemaal dankzij onze gemotiveerde teams. We hebben nu in totaal 26 nieuwe gezichten op de werkvloer rondlopen, dus we groeien lekker door. Daar zijn we natuurlijk supertrots op! 

Groei en welzijn voorop

We proberen ons altijd te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Afgelopen jaar hebben we ons beziggehouden met externe én interne cursussen en trainingen, zodat we niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak groeien. 

Voor de sportievelingen onder ons: we hebben samen gebokst, padelcompetities gehouden, of zijn langs de populaire sportschool geweest tijdens onze (extra lange) pauzes. En alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ook aandacht besteed aan onze mentale gezondheid. Dankzij onze samenwerking met OpenUp kunnen we cool blijven op drukke werkdagen, omdat we niet alleen fysiek, maar ook mentaal in vorm willen blijven. Waarom zou je het ene wel trainen en het andere niet? 

Je collega's als travelbuddy's

De koffers van diverse Cooder-teamleden hebben aardig wat bestemmingen gezien, van Milaan en Berlijn tot Brighton, Antwerpen, Londen en Valencia. En natuurlijk zijn er velen verwend met heerlijke diners en lunches op onze Incentives. Of je nu een maand hebt gehad waarin alles op rolletjes liep of een wat mindere maand hebt doorgemaakt, bij Cooder vieren we successen samen en staan we ook stil bij uitdagingen. Je staat er in ieder geval nooit alleen voor! 

Work hard, play hard

We hebben maar liefst 18 interne evenementen gehad, van het Beerpong toernooi tot aan de jaarlijkse Fit February (balance is key, zeggen we maar). Samen hard werken en plezier maken zijn belangrijk bij het behalen van onze doelen. 

Prestaties die een extra schijnwerper verdienen

  1. Dankzij het sterke werk van onze Business Consultants hebben we maar liefst 645 kandidaten gematcht met hun droombanen. Mensen blij maken; dát is pas succes boeken! 

  1. Met 45 doeltreffende campagnes heeft ons marketingteam indrukwekkende resultaten behaald, met 4,11 miljoen views op alle platforms. Een groei van 36,56% op onze socials zegt genoeg. 

  1. Van een miljoen omzet door ons marketingteam tot het neerzetten van persoonlijke records en het behalen van de hoogste RPH ooit – we hebben het afgelopen jaar opmerkelijke prestaties neergezet! 

Kom maar op, 2024!

Terwijl we dit enerverende jaar afsluiten, proosten we op elke Cooder-medewerker die een rol heeft gespeeld (dat geldt voor iedereen, dus!) in het buitengewoon maken van 2023. We kijken uit naar de hoogten die we samen zullen bereiken in 2024. 

Wie weet, misschien kom jij ons hierbij helpen? Neem een kijkje tussen onze vacatures!