Hey werk gever!


Moet je horen.

Als je je werk leuk vindt, doe je dat werk beter. Dat is leuk voor de werknemer, maar ook voor jou. Geef toe, je ziet ze liever fluitend aan het werk dan nagelbijtend toch?


Wij zoeken samen met onze kandidaten naar werkgeluk. Dat betekent dat we gaan uitpluizen waar ze gelukkig van worden in een baan. Maar dit gebeurt niet alleen maar richting de kandidaat. Hierin ben jij, als klant, ook belangrijk. Ook jij zoekt iemand die past bij het bedrijf en aansluit bij het gehele team. Iemand die het werkgeluk binnen het bedrijf versterkt in plaats van verzwakt. Dit is een intensief proces, dat in nauw en persoonlijk overleg met jou en de kandidaat uitgevoerd wordt. Werkgeluk betekent namelijk voor iedereen iets anders. Als we weten wat werkgeluk binnen jouw bedrijf betekent, kunnen we gaan kijken welke kandidaat het beste bij dat plaatje past en visa versa. Op die manier zorgen we dat jij met iemand koffiedrinkt die daar écht wil zijn.

Tijdens het hele proces zijn we voortdurend met je in contact.

Zo weet je precies waar je aan toe bent, en de kandidaat ook. We zorgen voor overzichtelijke en visuele vacatures waarin alle ins en outs staan over het bedrijf. Een kandidaat is hierdoor op voorhand al goed voorbereid en weet waar hij of zij op gesprek gaat. Daarnaast kunnen wij jou ook alles vertellen over de kandidaat, dus stel je de juiste vragen tijdens het gesprek. Door deze aanpak kennen we beide betrokken partijen goed en zorgt dit voor de lange termijn voor nog betere matches. Daar worden we allemaal blij van!

Daarnaast doen we niet aan onduidelijke percentages. We werken met vaste pakketten diens prijzen bij jou op voorhand bekend zijn. Klinkt goed, toch? Laat het ons dan hieronder weten en laten we kennismaken!

Waarom wij?

Goede vraag. Waarom zou je met ons in zee gaan? Het antwoord is eigenlijk best simpel: werkgeluk. In de doorgaans snelle recruitment-wereld van cijfers en deals, wordt werkgeluk vaak over het hoofd gezien. Dat vinden wij jammer. Als je namelijk gelukkig bent met en op je werk, doe je dat werk veel beter. Dat vindt de gemiddelde baas over het algemeen ook wel leuk. En die is dan ook weer blij met ons. Dus waarom Cooder? Met persoonlijke aandacht zoeken wij met jou naar een plek waar jij werkgelukkig bent.

Plaats een vacature

500+ klanten

85% van de klanten heeft verlengd voor een samenwerking

Bij 90% van de klanten is er sneller geplaatst dan de doelstelling

Employer Branding staat hoog op ons lijstje

Gemiddeld duurt het 1,5 maand voor een match tussen klant en kandidaat

Interesse?

Wil je meer informatie over de werkwijze van Cooder en ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Laat dan je telefoonnummer of e-mailadres achter en wij zullen contact met je opnemen.

+32 (0)33 03 78 33 info@cooderjobs.com

Neem contact op

Het bedrijfsnaam veld is verplicht.
Het voornaam veld is verplicht.
Het achternaam veld is verplicht.
Het e-mailadres veld is verplicht.
Het telefoonnummer veld is verplicht.
Vink de privacy policy checkbox aan