Even concreet


Werk zoeken is gewoon gedoe, toch? Vacatures geven vaak een onvolledig beeld van een baan en een CV geeft een onvolledig beeld van een kandidaat. Daar schiet je dus niet zoveel mee op.
Gelukkig doen wij dat anders.

Wij komen er met jou achter wat je mist, en wat je wil. Met andere woorden: waar jouw werkgeluk uit bestaat. Als je dat al weet is het mooi meegenomen, maar verplicht is het niet. Jouw persoonlijke Consultant helpt je namelijk tijdens het hele proces, denk aan het uitpluizen van je ambities tot het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. En we zorgen dat je écht alles weet. Van de bedrijfscultuur tot de doorgroeimogelijkheden tot het merk koffie dat er gedronken wordt.

Jouw Consultant staat in direct contact met de beslissingsbevoegde persoon van de besproken klant en daardoor weet je altijd precies waar je aan toe bent.
Vervolgens ga je op gesprek om de koffie in kwestie te proeven. Of het bier, afhankelijk van het bedrijf. Gedurende dit hele proces houd jij de touwtjes in handen. Voelt het niet goed, dan kijken we gewoon verder.

Wij geloven er gewoon in dat werk veel leuker kan.

Bekijk onze vacatures
01. Wat wil jij?
Lastige vraag, of niet? Begrijpen wij. Werk zoeken is een gedoe, maar weten wat je daadwerkelijk wil, is misschien nóg lastiger. Daarom vind je hier niet alleen vacatures, maar ook advies. Al onze Consultants hebben genoeg ervaring binnen zijn of haar markt om jou te helpen bij het vinden van een job. Daarnaast hebben we onze blog en kun jij simpel en snel navigeren door de website op zoek naar iets voor jou.

02. Kom in contact!
Wanneer je advies wil of wanneer je gereageerd hebt op een vacature, kom je eerst in contact met één van onze Consultants. Zij gaan samen met jou kijken naar wat jouw werk leuker kan maken. Om 'm te vinden zijn we nieuwsgierig naar jou en zorgen we dat we transparant zijn en direct, maar niet bot. We stellen veel vragen. En luisteren nog veel meer. Dan komen we ergens.

03. Wij regelen de rest
Jouw Consultant gaat aan de slag. We zorgen ervoor dat je in contact komt met bedrijven die bij jou passen. Jij hoeft je alleen maar voor te bereiden op de kennismaking. Daarnaast is niks verplicht en alles vrijblijvend. Gewoon eerst een kijkje nemen om te zien of het bedrijf bij je past? Logisch!

Samen zoeken we naar een droom. En daar zoeken we dan een baan bij. Zullen we starten?

Testimonials

Had a good conversation with Danny that got me a new opportunity!
Nicky Steenhaut
Geplaatst bij Aurelium / Konica Minolta
Danny van Cooder heeft voor mij een geweldige prestatie geleverd. Niet alleen heeft hij de geknipte baan gevonden hij heeft ook nog voor en na elk gesprek met de werkgevers nagegaan of ik me daar volledig in kon vinden en of alles naar wens verliep. Aangename samenwerking en een goede voorbereiding en opvolging.
Lieven Pauwels
Geplaatst bij deltalink