Werk kan leuker!

Recruitment staat soms in een negatief daglicht. Commissies en snelle praatjes gaan voorbij aan waar het werkelijk om gaat: kandidaten leuk werk bezorgen. Cooder is opgericht om dit probleem op te lossen. Om de cijfers en mooie woorden te vervangen voor mensen die gelukkig zijn met hun werk. Eigenlijk heel logisch.

Hey werkgever, moet je horen...

Als je je werk leuk vindt, doe je dat werk beter. Dat is fijn voor de werknemer, maar ook voor jou. Geef toe, je ziet ze liever fluitend aan het werk dan nagelbijtend, toch?

Wij zoeken samen met onze kandidaten naar werkgeluk. Dat betekent dat we uitpluizen waar ze gelukkig van worden in een baan. Maar dit gebeurt niet alleen maar richting de kandidaat. Hierin ben jij, als werkgever, ook belangrijk. Ook jij zoekt iemand die past bij het bedrijf en aansluit bij het gehele team. Iemand die het werkgeluk binnen het bedrijf versterkt in plaats van verzwakt. Dit is een intensief proces, dat in nauw en persoonlijk overleg met jou en de kandidaat uitgevoerd wordt. Werkgeluk betekent namelijk voor iedereen iets anders. Als we weten wat werkgeluk binnen jouw bedrijf betekent, kunnen we gaan kijken welke kandidaat het beste bij dat plaatje past en vice versa. Op die manier zorgen we dat jij met iemand koffie drinkt die daar écht wil zijn.

Waarom wij?

Tijdens het hele proces zijn we voortdurend met je in contact. Zo weet je precies waar je aan toe bent, en de kandidaat ook.

We zorgen voor overzichtelijke en visuele vacatures waarin alle ins-en-outs staan over het bedrijf. Een kandidaat is hierdoor op voorhand al goed voorbereid en weet waar hij of zij op gesprek gaat. Daarnaast kunnen wij jou ook alles vertellen over de kandidaat, dus stel je de juiste vragen tijdens het gesprek. Door deze aanpak kennen we beide betrokken partijen goed en zorgt dit voor de lange termijn voor nóg betere matches. Daar worden we allemaal blij van!

Daarnaast doen we niet aan onduidelijke percentages. We werken met vaste pakketten waarvan de prijzen jou op voorhand bekend zijn. Klinkt goed, toch? Laat het ons hieronder weten, dan spreken we elkaar snel!

500+ klanten

85% van de klanten heeft verlengd voor een samenwerking

Bij 90% van de klanten is er sneller geplaatst dan de doelstelling

Employer Branding staat hoog op ons lijstje

Gemiddeld duurt het 1,5 maand voor een match tussen klant en kandidaat

Testimonials

Als IT organisatie zoeken wij continu getalenteerde developers, analisten en project managers. Met Noud de Jongh van Cooder aan onze zijde weten we deze uitdaging zeer goed het hoofd te bieden. Noud zorgt voor voldoende instroom van getalenteerde kandidaten en weet ons professioneel bij te staan bij het recruteringsproces. Wat ons betreft is dit een langetermijn samenwerking!
Luc Van der Putten
Net IT