Werk kan leuker!

Wij lossen problemen op
Recruitment staat soms in het negatieve daglicht. Commissies en snelle praatjes gaan voorbij aan waar het werkelijk om gaat: kandidaten leuk werk bezorgen. Cooder is opgericht om dit probleem op te lossen. Om de cijfers en mooie woorden te vervangen voor mensen die gelukkig zijn met hun werk. Eigenlijk heel logisch.

CV uploaden

drag & drop (.pdf .doc .docx)


Waarom Cooder?

“Yes! De wekker!” Het is maar een gokje, maar wij denken dat er maar weinig mensen zijn die zo wakker worden. Best zonde, want dat zou het leven een stuk leuker maken. Dat je naar je werk wíl, in plaats van er naartoe moet. Dat is werkgeluk. Wij gaan er met jou achter komen wat werkgeluk voor jou inhoudt, en zoeken er vervolgens een baan bij. Want wat wil nou: zo’n baan bestaat gewoon. We hoeven ‘m alleen maar te vinden.

We gaan kijken naar wat jij wil. Als je dit al weet, mooi. Heb je geen idee, ook mooi. We luisteren, stellen vragen en managen verwachtingen. Aan de hand van jouw wensen en je CV maken we selecties uit ons netwerk van de vele bedrijven. En daar zit natuurlijk wel wat tussen.

Wij doen dit voor iedereen die voelt dat er iets niet helemaal klopt, maar niet weet wat. Of dat wel weet en gewoon snel op de juiste plek terecht wil komen. Kortom: Samen gaan wij op zoek naar een baan die niet alleen op papier, maar ook qua gevoel bij jou past.

Testimonials

Had a good conversation with Danny that got me a new opportunity!
Nicky Steenhaut
Geplaatst bij Aurelium / Konica Minolta
Danny van Cooder heeft voor mij een geweldige prestatie geleverd. Niet alleen heeft hij de geknipte baan gevonden hij heeft ook nog voor en na elk gesprek met de werkgevers nagegaan of ik me daar volledig in kon vinden en of alles naar wens verliep. Aangename samenwerking en een goede voorbereiding en opvolging.
Lieven Pauwels
Geplaatst bij deltalink