Over de business Kandidaten

De tofste kantoren om in te werken

Grijze vloeren, witte bureau’s, zwarte bureaustoelen en misschien wat planten hier en daar. Een redelijk saai kantoor. Herkenbaar? Veel kantoren passen deze omschrijving perfect. Weinig innovatief dus. Gelukkig doen sommige bedrijven dat compleet anders. Unieke versieringen en de meest creatieve architectuur om een saaie ruimte tegen te gaan. We zetten ze voor je op een rijtje…


15 november 2019

2. The Barbarian Group


Over unieke architectuur in kantoren gesproken... Dit bedrijf liet met behulp van architect Clive Wilkinson een ware ‘Superdesk’ maken, van wel 330 meter lang. Daarmee is deze superdesk ’s werelds grootste bureau. Het bureau, wat door het hele bedrijf loopt, verzorgt 125 werknemers van een werkplek. Door het bijzondere design voorziet het ook van loungeruimtes waar werknemers kunnen pauzeren.

5. Airbnb


Het bedrijf wat een platform biedt voor het tijdelijk verhuren van een kamer of huis, heeft één van de mooiste kantoren dat zo gezond en groen mogelijk wilt zijn voor haar werknemers. Het kantoor is een gebouw waar veel natuurlijk licht binnenkomt. Elk onderdeel van het kantoor heeft verschillende steden.

In elke stad kan je weer verschillende buurten terugvinden. Bezoek in het kantoor van Airbnb bijvoorbeeld Amsterdam en bijbehorende buurt; de Jordaan.