Bekijk alle Netwerken vacatures

Netwerkbeheerder vacatures

Ben je op zoek naar een job in Netwerkbeheer? Bij Cooder vind je een groot aantal Netwerkbeheer vacatures in Nederland en België. Bekijk het aanbod!

ICT-Netwerkbeheer vacatures voor elk functieniveau

Bij Cooder hebben we een groot aanbod aan netwerkbeheer vacatures beschikbaar, voor professionals van alle ervaringsniveaus. Of je nu aan het begin van je carrière staat, al enige ervaring hebt opgedaan, of een doorgewinterde expert bent in netwerkbeheer, je vindt via Cooder Netwerkbeheer banen die bij jouw vaardigheden en ambities passen.

Voor junioren hebben we instapmogelijkheden waarbij je onder begeleiding van ervaren professionals in het vak alle ins en outs van netwerkbeheer leert. Als junior krijg je de kans om te groeien binnen je vakgebied.

Als Medior vind je via Cooder uitdagende kansen om je expertise verder uit te bouwen en meer verantwoordelijkheid te nemen in het beheer van complexe netwerkinfrastructuren. Met een solide basis van ervaring en kennis kun je bijdragen aan het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van netwerken, terwijl je blijft leren en groeien in je rol.

Voor Senior netwerkbeheerders speel je een leidende rol bij het definiëren van strategieën, het oplossen van complexe problemen en het begeleiden van junior en medior collega's. Je hebt de kans om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en het succes van de organisatie.

Netwerkbeheer vacatures door heel Nederland en België

Als je op zoek bent naar vacatures als Netwerkbeheerder ben jij bij Cooder aan het juiste adres. We hebben vacatures in heel Nederland en België en daarom hebben we altijd vacatures bij jou in de buurt. Momenteel hebben we veel mogelijkheden in Eindhoven, Veenendaal, Nijmegen, Apeldoorn, Antwerpen en Brugge. Ontdek jouw mogelijkheden en solliciteer vandaag nog!  

Jouw ideale Netwerkbeheerder vacatures vind je Via Cooder!

Heb je interesse in één of meerdere Netwerkbeheheer vacatures? Of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31 (0)20 262 3250 of stuur een e-mail naar info@cooderjobs.com. Onze Consultants helpen je graag verder. Samen gaan we op zoek naar een vacature als netwerkbeheerder die echt bij je past.

Veelgestelde vragen

Een ICT-netwerkbeheerder is een professional die verantwoordelijk is voor het beheren, onderhouden en optimaliseren van computernetwerken binnen een organisatie. Ze zorgen ervoor dat de netwerkinfrastructuur soepel functioneert en voldoet aan de behoeften van de gebruikers.

Een ICT-netwerkbeheerder is verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en beveiligen van het computernetwerk van een organisatie. De taken en werkzaamheden van een netwerkbeheerder zien er over het algemeen als volgt uit:

- installatie en configuratie van netwerkapparatuur zoals routers en switches;
- monitoren van netwerkprestaties;
- troubleshooting;
- het implementeren van beveiligingsmaatregelen zoals firewalls en antivirussoftware;
- het uitvoeren van regelmatig onderheid en het bijwerken van software en firmware;
- het plannen van toekomstige capaciteitsbehoeften op basis van analyse van netwerkgebruik.

De werkzaamheden van een netwerkbeheerder zijn sterk afhankelijk van de organisatiegrootte en ze kunnen dus per organisaties verschillen.

Het salaris van een netwerkbeheerder is afhankelijk van een aantal factoren, zoals kennis, ervaring en certificaten. Over het algemeen kun je hier vanuit gaan:

- Als junior netwerkbeheerder verdien je een salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 bruto per maand;
- Als medior netwerkbeheerder verdien je een salaris tussen de € 3.500 en € 4.500 bruto per maand;
- Als senior netwerkbeheerder verdien je een salaris tussen de € 4.000 en € 6.000,- per maand.