Werken bij Behind Your Business

32 vakantiedagen
Flexibele werktijden
Trainingen
Computersoftware
Business IT
Overig
Een toonaangevende expert in Microsoft Power Platform-oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van zowel low-code als pro-code oplossingen die gericht zijn op het verbeteren en optimaliseren van processen binnen kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) en non-profitorganisaties (vzw's).

Voor complexere uitdagingen bieden we ook pro-code oplossingen, waarbij onze ervaren ontwikkelaars maatwerksoftware ontwerpen en implementeren. Met hun diepgaande kennis van de Power Platform-tools en andere Microsoft-technologieën kunnen ze op maat gemaakte oplossingen creëren die naadloos integreren bestaande IT-infrastructuur. Onze focus ligt op het realiseren van meetbare verbeteringen in uw bedrijfsprocessen.

Of het nu gaat om het stroomlijnen van workflows, het automatiseren van repetitieve taken, het verzamelen en analyseren van gegevens of het verbeteren van de interne samenwerking. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle projecten voor verschillende kmo's en vzw's.

Locatie

Industrieterrein Kolmen 1085
3570 Alken
België

10-20

Medewerkers

1

Kantoor

2019

Oprichtingsjaar