Werken bij Aryza

27 vakantiedagen
Flexibele werktijden
Trainingen
Facilitaire dienstverlening
Infrastructuur
Data
Aryza heeft Collenda overgenomen!

Collenda is al meer dan 25 jaar een vertrouwde leverancier van credit management en incassosoftware met meer dan 800 klanten, waaronder banken, bedrijven en incassobureaus in heel Europa. Collenda brengt het talent en de expertise van ABIT GmbH in Duitsland, EuroSystems Automatisering B.V., Cwize B.V. en S4Dunning B.V. in Nederland samen onder één naam. Onze applicaties helpen bij het automatiseren van het volledige credit management en collections proces.

Onze softwareapplicaties zijn geoptimaliseerd voor incassorelaties, banken en commerciële bedrijven die krediet verlenen. Slimme workflows en gebruiksvriendelijke portals zorgen voor een efficiënte en eerlijke afhandeling van elk dossier. De software en diensten van Collenda zijn gebaseerd op de expertise op het gebied van credit management van onze advies- en ondersteuningsteams en de ervaring van onze technische operationele medewerkers.

Onze processen zijn ISAE 3402 Type II en ISO 27001 gecertificeerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat onze clouddiensten voldoen aan de beste industriële standaarden voor veiligheid en betrouwbaarheid. Sinds maart 2022 maakt Collenda deel uit van de Aryza Group. Samen kunnen we u een nog breder portfolio aan oplossingen bieden voor de volledige levenscyclus van kredieten en schulden.

Locatie

Newtonbaan 1
3439 NK Nieuwegein
Nederland

500-1000

Medewerkers

5

Kantoren

1990

Oprichtingsjaar