Werken bij Dekker Zevenhuizen

36 vakantiedagen
Trainingen
Maakindustrie
Infrastructuur
In 1930 is Dekker opgericht door Gijsbert Dekker. In bijna 100 jaar tijd zijn we enorm gegroeid, maar wel altijd het familiebedrijf gebleven dat de familie voor ogen had. Dit betekent dat we een open werkcultuur hebben waarin iedereen elkaar bij de voornaam kent, er korte lijnen zijn en ieders mening telt – of je nu directeur bent of op de fabrieksvloer staat. We luisteren naar onze mensen en hun feedback en gebruiken belangrijke signalen om onze bedrijfsvoering elke dag weer te verbeteren.

Hoe we omgaan met onze mensen hebben we zelfs officieel vastgelegd in ons bindend familiestatuut. Hierin staat onder meer dat we zorg dragen voor onze mensen met eerlijke beloningen en ruimte voor groei en ontwikkeling. Wij zijn marktleider op het gebied van maatwerk keukenbladen. Op welke afdeling je ook werkt, je draagt altijd je steentje bij aan onze dagelijkse missie: klanten voorzien van een hoogwaardig keukenblad en bijbehorende accessoires.

Hierbij krijg je ruimte om het op jouw manier te doen want de medewerkers maken het verschil. Er is dus veel mogelijk, voor jouw groei en die van Dekker. Met ruim 500 medewerkers en verschillende productielocaties in Nederland hebben we meer dan genoeg uitdagingen die jou kunnen passen.

Locatie

Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
Nederland

500-1000

Medewerkers

1

Kantoor

2010

Oprichtingsjaar