Werken bij DUCO Ventilation

29 vakantiedagen
Flexibele werktijden
Trainingen
Facilitaire dienstverlening
Infrastructuur
Development
DUCO Ventilation & Sun Control zet gezondheid en de bewoner in al zijn ontwikkelingen op vlak van ventilatie- en zonweringsystemen centraal, steeds met een knipoog naar optimaal bewonerscomfort en maximale energie-efficiëntie. 

Sinds de oprichting in 1991 is DUCO uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. Het moderne bedrijf situeert zich in Veurne (België), gelegen langs de E40. Voor elke situatie heeft DUCO de oplossing in huis. Of het nu gaat om ventilatie via het raam of de gevel, met geluidsdemping of architecturale zonwering, waardoor de koellast afneemt. Of mechanische vraaggestuurde en zonale ventilatiesystemen om de binnenluchtkwaliteit te optimaliseren in nieuwe gebouwen of renovatie. 

DUCO heeft de productie in handen als 100 % Belgisch fabrikant. Een compleet gamma van innovatieve totaaloplossingen voor woningen, kantoren, scholen of zorginstellingen vormen de ultieme garantie voor een optimaal binnenklimaat waarin iedereen zich thuis voelt. 

Locatie

Handelsstraat 19
8630 Veurne
België

100-200

Medewerkers

1

Kantoor

1991

Oprichtingsjaar