Werken bij Isatis Business Solutions

30 vakantiedagen
Flexibele werktijden
Trainingen
Financiële diensten
Verzekeringen
Gezondheid
Overheidsbestuur
Logistiek en distributieketen
Farmacie
Data
Development
IT Management
Business IT

Isatis Business Solutions is een Boutique consulting bedrijf met 35 high -end consultants met een passie voor Business Intelligence, Big Data en Data& Analytics.
Een groeiend bedrijf in zijn 6e levensjaar en in ontwikkeling naar de volgende stap. Wij leveren consultants binnen de top 500 bedrijven, prive en publiek in de Benelux. Onze consultants zijn ervaren en goed opgeleid om de beste oplossingen en waarde voor hun klanten te realiseren, in Data Management & Analytics, Predictive Analytics en Big Data solutions. REAL VALUE BY REAL PEOPLE.

Locatie

Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
Nederland

20-50

Medewerkers

2

Kantoren

2015

Oprichtingsjaar

Onze mensen zijn de rode draad. We groeien samen naar nieuwe doelen en kijken naar wat jij als werknemer nodig hebt.

Semi-freelance

Onze semi-freelance constructie, waarbij je het zelf voor het zeggen hebt. Geniet van bonusregeling en vrijheid als een zelfstandige, met alle voordelen van een vast dienstverband: van verzekeringen tot pensioen.

Fun

Dit in de vorm van onze wekelijkse yellow Friday, 3-maandelijkse fun factor en jaarlijks terugkerende uitjes als onze kersborrel, zomerbarbecue en nieuwjaarsfeestje. Niet alleen voor onszelf, óók voor partners en familie

Ontwikkelplan

We kijken naar wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Met behulp van een persoonlijk groeiplan. Oftewel: gepersonaliseerde (persoonlijkheids)trainingen en coaching. Zo ondersteunen wij je om het maximale te bereiken.

Inspraak

Je bent bij ons geen nummer. Jij hebt het voor het zeggen. Zie je kansen binnen de organisatie? Dan krijg je de mogelijkheid om dit zelf op te pakken. Bedenk hoe we dit beter kunnen doen en spar met collega’s om het beste uit elkaar naar boven te halen. We vertrouwen op jouw expertise.

Comfortabel

Zeker weten dat je bij een leuk en uitdagende opdrachtgever terecht komt? Jij bepaalt waar jij aan de slag gaat. Zo weet je zeker dat je goed op je plek zit bij een opdrachtgever. Maar ook tijdens zo’n project zijn we er altijd om met je mee te denken.

Samen

Wij geloven: samen staan we sterker. Daarom vertrouwen we op elkaars expertise, en helpen we elkaar waar nodig. Leer van onze coach, maar ook van jouw collega’s door middel van spar-sessies en kennisdeling.

Een greep uit onze projecten, projecten waar we trots op zijn! 

"In de rol van Rapportage Analist vernieuwd Mario Jocovic bij de Belastingdienst DF&A enkele tientalen informatieproducten door deze opnieuw te bouwen en/of te koppelen aan nieuwe databronnen. Hij is betrokken bij alle ontwikkelfases: behoefteverkenning en requirements ophalen, het selecteren van de relevante data, deze koppelen, structureren, analyseren, automatiseren en testen om vervolgens een heldere visualisatie op te leveren. Hij voelt goed aan wat de Belastingdienst nodig heeft en vertaalt dit naar informatiebehoeftes en analytische oplossingen. Hij combineert zijn brede kennis van ontwerpen, vernieuwen, analyseren en programmeren om bestaande informatieproducten nieuw leven te geven."

"Richard werkt als Business Analist bij Achmea Bank in Tilburg. Hij maakt deel uit van een Agile Scrum ontwikkel team, dat zich bezighoudt met het ontsluiten van bank data van zowel externe als interne partijen. Als business analist is hij actief bezig met het begeleiden van de Product Owners en het team in het Agile scrummen. Daarnaast is hij werkzaam aan integrale verbeter trajecten en procesoptimalisatie voor zowel de business, de ontwikkelaars en de data."

"Maurice is Datawarehouse engineer - in het ‘DWH Klant-Wil-Wonen’ Team, en is medeverantwoordelijk voor alle datawarehouse gerelateerde changes binnen de Klant-Wil-Wonen rapportageketen. Het team ‘DWH Klant-Wil-Wonen’ heeft als taak het aansluiten van het mid-office systeem aan het nieuwe datawarehouse. Uitdagingen voor het team liggen op het terrein van deadlines, hoe om te gaan met de duale periode (een periode waar zowel het oude bronsysteem als het nieuwe bronsysteem beide actief zijn) en hoe zorgen we ervoor dat de impact op de bestaande rapportageketen zoveel mogelijk beperkt blijft."

Dit zeggen jouw collega's

"Met Isatis Business Solutions willen we dat iedereen zich goed op zijn of haar plek voelt. Daar doen we dan ook alles aan."

Rene de Jongh
Managing Partner

Dit zeggen jouw collega's

"Bij Isatis Business Solutions gaat het echt om de mensen. Zij zijn de rode draad binnen de organisatie."

Froke Gilsing
Business Partner

Dit zeggen jouw collega's

"Isatis Business Solutions kent een hele actieve community aan multi-getalenteerde specialisten. Dat gun ik echt iedereen."

Elien van Riet
Senior Business Developer

Dit zeggen jouw collega's

"Als werknemer kan je ontzettend veel inbrengen. Als je bijvoorbeeld iets ziet wat verbeterd kan worden, dan kan je dit aangeven en zelf oppakken."

Jonathan Gan
SAS Data Engineer