Werken bij Roboest

28 vakantiedagen
Flexibele werktijden
Trainingen
Computersoftware
Business IT
Roboest werd in 2022 opgericht als onderdeel van RoboRana met als doel de vele papieren flows en Excel bestanden die rondzwerven uit bedrijfsprocessen te elimineren. Bij Roboest ligt onze expertise niet alleen in technologie, maar ook in het revolutioneren van de manier waarop bedrijven werken. Wij bieden een suite van Microsoft-diensten, op maat gemaakt om organisaties te transformeren.

Ons spectrum aan oplossingen - van low-code-ontwikkeling en hybride cloud-oplossingen tot robuust Dynamics365 case management en geavanceerde Data & AI-diensten - is ontworpen om activiteiten te stroomlijnen, besluitvorming mogelijk te maken en nieuwe mogelijkheden voor organisaties te ontsluiten. Wat Roboest echt onderscheidt, is onze menselijke aanpak.

We zijn niet alleen technische experts; we zijn een team van probleemoplossers, vernieuwers en dromers die geloven in de kracht van technologie om het menselijk potentieel te vergroten. We werken nauw samen met onze klanten, bouwen relaties op gebaseerd op vertrouwen en transparantie en stimuleren een cultuur van eigenaarschap en ondernemerschap.

Locatie

Veldkant 4
2550 Kontich
België

10-20

Medewerkers

2

Kantoren

2022

Oprichtingsjaar