Werken bij Codesense

32 vakantiedagen
Flexibele werktijden
Trainingen
Informatiediensten
Development

Codesense zet .NET consultants in op projecten binnen hun vakgebied. Of jij nu een front-end developer of een full-stack developer bent, wij zoeken het geschikte project voor jou. Uiteraard rekening houdende met je work-life balans. Zo kan jij je focussen op de samenwerking met onze partners en de nodige verbeterpunten aanbrengen. Ook buiten je project blijf je samen met ons op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen dankzij workshops, tech talks

Locatie

Prins Boudewijnlaan 43/9, 2650 Edegem
2650 Edegem
België

20-50

Medewerkers

1

Kantoor

2020

Oprichtingsjaar

Codesense: Making sense in .NET

Familiaile sfeer

Bij Codesense wil men dat iedereen zich goed voelt in wat hij doet. Ondanks dat we bijna allemaal aan een ander project werken, heerst er een enorme verbondenheid, want bij Codesense valt er elke maand wel iets te beleven!

Experts in het vak

We zorgen ervoor dat onze kennis relevant blijft. Dit doen we bijvoorbeeld door gepersonaliseerde opleidingstrajecten, het organiseren van workshops en hackatons.

Persoonlijke begeleiding

Bij Codesense staat de mens achter de programmeur centraal. Een voorbeeld is het powertraject. Je wordt dan volledig begeleid door één of meerdere coaches.

Carrièrekansen

Jij bepaald jouw carrièrepad. Samen wordt een plan opgesteld om deze vervolgens met het bedrijf te realiseren.

Een greep uit onze projecten, projecten waar we trots op zijn! 

Softwarepakket op maat. Calculatiesoftware voor boekhoud-en accountantskantoren. Deze software versnelt en automatiseert het opmaken van gepersonaliseerde offertes en opdrachtbrieven aan de hand van een dynamische prijszetting. Codesense verzorgt zowel de frontend als de backend van de applicatie. Voor dit full stack project gebruiken we .NET 6, Angular 13, Microsoft SQL Server, Azure Cosmos DB en Azure functions.

Consultancy bij Cerba Research, een labo voor medische analyse. Het ontwikkelen van een API om de verwerking, sortering en opslag van medische teststalen te automatiseren. Dankzij deze API is de job van tientallen mensen verlicht. Dit was vooral waardevol tijdens de Covid-19 pandemie, waar de werkdruk onder het laboratoriumpersoneel was toegenomen. De gebruikte technologiëen: .NET Core 2.2/3.1, EF Core, Rest API, Angular 8, Azure SQL, Azure Serverless Functions, Azure Appservices, Application Insights, Hangfire en meer!

Bij Solidaris helpen we met de digitalisatie van hun papierwerk. Daarvoor hebben we een Blazor applicatie ontwikkeld. Deze applicatie haalt de documenten op die via verschillende kanalen binnenkomen en biedt ze aan de juiste medewerkers aan voor verdere verwerking. Tegen het einde van het project wordt een doorstroom van 250.000 documenten per maand verwacht.

Dit zeggen jouw collega's

"Ik kom graag naar kantoor. Er heerst een ontspannen sfeer en er wordt onderling veel gelachen. Maar als ik eens liever van thuis werk, dan kan dat ook!"

Ben
.NET Developer
Ben

Dit zeggen jouw collega's

"Bij Codesense staat de persoon achter de werknemer centraal, en dát is wat me drijft om elke dag met plezier naar kantoor te komen!"

Anton
.NET Developer
Anton

Dit zeggen jouw collega's

"Aankomen op kantoor voelt een beetje als thuiskomen. Er wordt altijd gelachen en er hangt een leuke sfeer in de lucht. Ook staan de collega’s altijd voor je klaar om je te helpen waar nodig."

Sam
.NET Developer
Sam

Dit zeggen jouw collega's

"Bij Codesense krijgen we enorm veel vrijheid om te groeien in allerlei richtingen. Onze coaches zorgen voor permanente ondersteuning naast de gevolgde opleidingen. Ook in groep vinden we elkaar vaak om bij te praten over werk en alles daarbuiten"

Hans
.NET Developer
Hans