Werken bij Isatis Cyber Security

25 vakantiedagen
Flexibele werktijden
Trainingen
Infrastructuur

Berichten over cybercrime, ransomware, malware, diefstal van kennis en data, privacy claims, datalekken zijn aan de orde van de dag. Deze cybercrime en het niet voldoen aan wet- en regelgeving kan leiden tot boetes, kosten en reputatieschade. Onze consultants werken vanuit een intrinsieke motivatie om de cyberwereld veiliger te maken. Hierbij hebben we als team een aantal kernwaarden benoemd. Wellicht is vertrouwen de belangrijkste kernwaarde. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt met respect en integriteit is de basis van het verdienen van dit vertrouwen. Verder zijn we gedreven om onze missie uit te voeren. Met een proactieve houding en empathie richting onze klanten en elkaar. Innovatie is een derde kernwaarde. Dit uit zich in onze integrale aanpak, die we blijven verbeteren. En ook in het toepassen van (combinaties van) nieuwe innovatieve technieken om deze integrale aanpak te verbeteren. Een laatste kernwaarde is sociale verantwoordelijkheid. Onze kennis is schaars in de markt, maar de behoefte aan beveiliging is groot. Daarom delen we onze kennis, bijvoorbeeld tijdens expertmeetings (soms met onze partners) spreken onze consultants op evenementen bij brancheorganisaties, beveiligingsinstituten, hoge scholen en universiteiten en organiseren we ronde tafelsessies met onze (toekomstige) klanten.

Locatie

Keizer Karelplein 32
6511 NH Nijmegen
Nederland

20-50

Medewerkers

1

Kantoor

2017

Oprichtingsjaar

Isatis is écht expert op gebied van Cyber Security. Jij straks ook?

Oprechte interesse

We nemen de tijd voor elkaar en helpen elkaar waar nodig. Er heerst hier een heel sterk teamgevoel. We organiseren vaak teamdagen en helpen elkaar door onze kennis en ervaring te delen.

Kennisdelen

Onderlinge kennisdeling is een belangrijke factor; we plannen regelmatig kennissessies, masterclasses, in over verschillende onderwerpen. En kom je aan boord krijg je support van een buddy en beginnen we met een bootcamp om onze aanpak te leren kennen.

Doorgroeien

Elke medewerker krijgt een opleidingsbudget om zich optimaal te blijven ontwikkelen. Misschien je CISM of LA 27001 halen? Doen!!

Gezelligheid

We gaan informeel met elkaar om en weten daardoor goed wat er in elkaars leven speelt, zowel privé als zakelijk. Om de sfeer onderling goed te houden doen we aan leuke teamuitjes en activiteiten!

Gedreven

We zijn gedreven om onze missie uit te voeren. Met een proactieve houding, een bewezen aanpak én empathie richting onze klanten zorgen we ervoor dat dit keer op keer lukt.

Heel Nederland

We werken in heel Nederland, meestal vanuit huis of bij de klant. Iedere maand werken we samen vanuit een flexibele locatie. Dus ook bij jou om de hoek!

Een greep uit onze projecten, projecten waar we trots op zijn.

Met een team van senior en medior consultants hebben we het ziekenhuis compliant gemaakt aan de ISO7001, NEN7510, AVG én de ISO7701. Hierbij hebben we onze standaard integrale aanpak gebruikt (6 stappenplan) om samen met de klant en ons team succesvol tot certificering te komen. Belangrijke onderdelen hierbij waren o.a. het inrichten van de governance, het risicomanagement en het security en privacy incident management. Resultaat is dat de maturity van veel processen is verbeterd, dat de mate van beveiliging sterk is toegenomen én dat het ziekenhuis zélf veel heeft geleerd om compliant te blijven. Deze aanpak is ondersteunt door ons pakket zorgspecifieke content (90+ templates, richtlijnen, controls, vragenlijsten voor DPA en BIA etc.) en een gedegen ISMS tool, waardoor eea nu is geborgd binnen de gehele organisatie.

Isatis ontzorgt de Zorggroep op het gebied van Security en Privacy. We leveren een aantal diensten zoals FG-as-a-Service en CISO-as-a-Service. Onze FG heeft De Zorggroep geholpen compliant te zijn aan de AVG. Daarnaast helpen een senior samen met een junior consultant de klant om compliant te zijn aan de NEN7510. Hier gebruiken we ons standaard 6 stappenplan, onze zorg specifieke content én een ISMS tool. Dit gecombineerd met onze bijpassende projectmethodiek vormt de basis voor een effectief project en belangrijker; een hoger niveau van security en privacy!

Bij DUO helpt onze senior consultant de klant op het gebied van Identity Acces Management. Binnen de organisatie zijn mee dan 300 applicaties in gebruik. Doel is om een gestructureerde inrichting van Identity Acces Management op te zetten en te laten implementeren door de betrokken applicatiebeheerders. Hierbij is het van belang da de verschillende uiteenlopende rollen aan de ene kant en de uit te geven privileges aan de andere kant op een eenduidige manier zijn beschreven in een RBAC matrix structuur. Een interessante afweging tussen de vrijheid vanuit de business en de behoefte aan standaardisering en voldoen aan de BIO en de AVG. Communicatie en vasthoudendheid is hier van het hoogste belang.

We ondersteunen de gemeente Nijmegen, haar 6 ring gemeenten, het shared servicecenter (IRvN) én de omgevingsdienst (ODRN). Al deze partijen dienen compliant te zijn aan o.a. de BIO en de AVG  en willen graag grip hebben op security en privacy. Vanuit de BIO zijn alle partijen verplicht technische maatregelen te nemen. De aangesloten gemeenten en dienst delen verschillende applicaties en nemen diensten af van de IRvN. Onze consultants hebben voor alle partijen een inrichting gedaan van de BIO met behulp van een handig ISMS tool. Hierbij worden alle centrale IB maatregelen van het shared service center automatisch doorgezet naar de aangesloten gemeenten, en hoef je alleen te zorgen voor de eigen maatregelen; veel minder werk dus. Verschillende dashboards helpen om effectief grip te houden op de mate van compliance van het shared Service Center.  Daarnaast ondersteunen we ook de ENSIA rapportages en de activiteiten vanuit de WPG. Allemaal overzichtelijk vanuit één centrale workflow en ISMS tool.

Collega aan het woord

"Werken bij ISATIS is alsof je in een familie wordt opgenomen. Fijne sfeer, er wordt goed naar elkaar geluisterd – en vaak komen er mooie initiatieven uit voort – en voor je eigen ontwikkeling is het een leerzame omgeving!"

Victor
Security & Privacy Consultant
Victor

Collega aan het woord

"Een fijn team met prettige mensen met verschillende ervaringen die wel een doel hebben en dat is informatiebeveiliging/ privacy bij klanten verbeteren. Leuke en heel verschillende klanten!"

Aad
Security & Privacy Consultant
Aad

Collega aan het woord

"Vele handen maken licht werk, een klein team dat dankzij de verschillende expertise complexe beveiligingsvraagstukken kan behandelen! Aad: Een 'platte' organisatie waardoor goed naar je mening/ wensen geluisterd wordt!"

Freek
Security & Privacy Consultant
Freek

Collega aan het woord

"Bij Isatis krijg je ruimte om initiatieven en concepten uit te werken. Denk aan de awareness training van Freek (vanuit "boefjes" perspectief), de masterclass CISO van Aad, "In Control"/Digitale weerbaarheid etc."

Maarten
Security & Privacy Consultant
Maarten

Collega aan het woord

"Fijn zo’n informele omgeving. Je kunt grapjes maken met elkaar en het voelt als een soort ‘security’ familie!"

Gerald
Security & Privacy Consultant
Gerald

Collega aan het woord

"Mooie projecten en een open en ongedwongen sfeer waar men de ruimte krijgt om zich te uiten en ontwikkelen!"

Jerzy
Security & Privacy Consultant
Jerzy

Collega aan het woord

"Isatis is DE werkgever voor jouw carrière in Cyber Security."

Daniël
Security & Privacy Consultant
Daniël