Werken bij Net IT

32 vakantiedagen
Flexibele werktijden
Trainingen
Computersoftware
Development
Business IT
Infrastructuur

Bij Net IT ben je geen nummertje, maar écht van waarde. We kijken naar jóúw sterke punten en matchen daar projecten aan. Met jouw expertise behalen we samen ons hoofddoel: het leveren van de hoogste kwaliteit aan klanten.

Binnen deze projecten krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen innovatieve ideeën om te zetten in oplossingen, is er de ruimte om certificaten te behalen en te studeren én word je uitgedaagd om je grenzen te verleggen. En om met zijn allen vanuit eenzelfde niveau te werken, is iedereen Microsoft Certified.

Locatie

Gentse Steenweg 281
9620 Zottegem
België

50-100

Medewerkers

1

Kantoor

1999

Oprichtingsjaar

"Iedereen is bereid om elkaar te helpen en we hechten veel waarde aan fun. Naast inhoudelijke kennis focussen we ook veel op een goede onderlinge sfeer"

Fun

Dankzij een apart intern comité doen we aan leuke activiteiten zoals obstacle-runs, jaarlijkse barbecues, padellen en fiets- en wandeltochten. Zowel voor ons als onze families. We maken dus niet alleen plezier met zijn allen, we blijven ook samen gezond!

Ownership

Bij ons word je op projecten gezet waar jij beschikbaar en geschikt voor bent. Hierin pak jij de verantwoordelijkheid en vrijheid om het project eigen te maken en grenzen te verleggen.

Expertise en passie

Wij zijn trots op de projecten die we doen. En die gelijkgestemdheid voel je bij ons op de vloer. Zo leren wij als experts veel van elkaar en draagt ieder echt bij aan het leveren van goede producten voor gave partijen.

Kwaliteit

Kwaliteitsbeheer is een vast onderdeel van onze werkmethode. Daarom werken we elke dag hard om de kwaliteit van onze diensten te garanderen en verder te verbeteren.

Klantgerichtheid

Onze Consultants zijn Microsoft Certified, daardoor behandelen we elk project met de hoogste zorg. We zetten onze technische expertise, kwaliteitsgarantie en business kennis in om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Integriteit

We houden vast aan onze normen en waarden, deze dienen binnen de organisatie als collectieve basis. Onze klanten én medewerkers worden dus met eerlijkheid en respect behandeld, en ieder krijgt de ruimte om zichzelf te zijn.

Een greep uit onze projecten, projecten waar we trots op zijn! 

Delta Light is marktleider en trendsetter in architecturale binnen- en buitenverlichting. Het familiebedrijf is gevestigd in Wevelgem en is actief in meer dan 120 landen. Om efficiënter te werken en hun salesorganisatie wereldwijd te versterken, implementeerde het bedrijf Microsoft Dynamics 365. Net IT begeleidde hen hierbij. Via business workshops bracht Net IT eerst de zakelijke uitdagingen en noden van Delta Light in kaart. Vervolgens werd een CRM-oplossing uitgewerkt op basis van Dynamics 365. Ook werd een integratie voorzien tussen de bestaande ERP-oplossing en het klantenportaal van Delta Light.

Isabel Group is het grootste FinTech bedrijf in België en biedt klanten een totale waaier aan van financiële software-oplossingen. Om klanten nog beter te kunnen helpen investeerde Isabel Group in een data analytics team en een nieuwe CRM-tool. Binnen hun visie van data-driven customer engagement willen zij beter kunnen anticiperen op de noden van haar klanten. Hiervoor hebben zij een 360° zicht van elke klant nodig. Net IT zorgde voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365 als één centrale gemeenschappelijke database. Dankzij dit centrale datamodel kunnen de sales-, marketing- en klantenservicemedewerkers van Isabel Group veel efficiënter (samen)werken.

Informatie Vlaanderen is het digitale agentschap van de Vlaamse overheid. Hun ambitie en missie is om de digitalisering van de overheidsdienstverlening in Vlaanderen verder uit te bouwen. Elk jaar organiseert Informatie Vlaanderen een trefdag. Tijdens dit jaarlijkse event stelt het agentschap haar producten en diensten voor aan klanten via verschillende infosessies en workshops. Voor de organisatie van deze trefdag gebruiken zij een speciale eventmodule in Microsoft Dynamics 365. Deze eventmodule ontwikkelde Net IT, ook in samenwerking met het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen.

1700 is het gratis informatienummer van de Vlaamse overheid. Deze centrale infolijn is voor burgers, bedrijven en organisaties het eerste aanspreekpunt voor vragen aan de Vlaamse overheidsdiensten. In 2018 ging 1700 op zoek naar een nieuw centraal ICT-platform ter vervanging van het verouderde CRM-systeem. Net IT zorgde voor een nieuwe CRM-omgeving met Microsoft Dynamics 365 én voor de integratie van de verschillende systemen via Microsoft Azure Services.

BOIC is het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité dat de Olympische Beweging en haar waarden in België vertegenwoordigt. Het Comité overkoepelt 81 nationale sportbonden die op hun beurt uit meer dan 30.000 sportclubs en meer dan 2.000.000 actieve sportbeoefenaars bestaan. BOIC besefte dat hun database enorm verouderd was en dat ze dringend hun werkingsprocessen moesten stroomlijnen en automatiseren. Ze kozen voor Net IT als strategische CRM-partner en Microsoft Dynamics 365 als ondersteunende software om deze belangrijke doelstellingen te realiseren.

Dit zeggen jouw collega's

"In plaats van dat je als enige consultant bij een klant aan de slag gaat, verhuurt Net IT een volledig team incl. developers, analisten en Project managers. Het leuke daaraan is dat je altijd met een Net IT team blijft werken."

Roel
.NET Developer

Dit zeggen jouw collega's

"Tussen collega's is er een fijne sfeer. Er is in het algemeen een goede relatie en vertrouwen met de klant, waardoor je als ServiceDesk medewerker niet overroepen wordt, zoals het klassieke beeld dat soms opgehangen wordt in de media."

Riet
Servicedesk Support Engineer