Werken bij Zamia

32 vakantiedagen
Flexibele werktijden
Trainingen
Computersoftware
Development
Zamia biedt de tools aan die het mogelijk maken voor verzekeraars om de schadelast en de administratieve kost meetbaar te verminderen. De unieke aanpak van Zamia concentreert zich op het optimaliseren van de klanttevredenheid en het verbeteren van de efficiëntie van het schade-afhandelingsproces.

Zamia helpt de verzekeraars om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen door de doorlooptijden te verkorten, de kosten voor expertise te verminderen en de controle over het proces te verbeteren. Zamia biedt oplossingen voor de verzekeringssector op de volgende divisies: ClaimsHUB, een claims management en dispatchingplatform Expertise software Software ontwikkelingsprojecten Mobile app development Zamia richt zich op de verzekeringssector, meer in het bijzonder de niet-levensverzekeringen bedrijven, de schadebeheer-ondernemingen en expertisekantoren actief in niet-leven schadeclaims.

Zamia heeft een brede klantenbasis in de Benelux, waaronder enkele van de grootste verzekeringsmaatschappijen, expertisebureaus en herstelbedrijven. Zamia is sinds 1999 in België actief met hoofdzetel in Gent en heeft een vestiging in Belgrado, Servië .

Locatie

Bollebergen 2A / 32
9052 Gent
België

0-10

Medewerkers

2

Kantoren

2012

Oprichtingsjaar