Bekijk alle .NET vacatures

.NET Developer vacatures & jobs

Ben je op zoek naar een job in .NET? Bij Cooder vind je een groot aantal .NET vacatures in Nederland en België. Bekijk het aanbod!

.NET Developer vacatures voor elk functieniveau

Per functieniveau hebben we .NET ontwikkelaar vacatures. Hoe ziet de functie er doorgaans per niveau uit? 

Een junior .NET Developer is net begonnen met het ontwikkelen van software binnen het .NET framework. Ze zullen veel begeleiding krijgen van medior en senior Developers om hun vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in hun functie. 

Een medior .NET Developer heeft al wat meer ervaring en zal doorgaans zelfstandig werken aan projecten, met begeleiding van senior Developers als dat nodig is. 

Een senior .NET Developer heeft uitgebreide ervaring en vaardigheden in het ontwikkelen van software binnen het .NET framework. Zij zullen vaak verantwoordelijk zijn voor de architectuur van de software en kunnen ook junioren en mediors begeleiden in hun werkzaamheden. Als senior heb je veel zelfstandigheid en kun je problemen zelf oplossen.

.NET Developer vacatures bij jou in de buurt

Cooder heeft .NET programmeur vacatures in heel Nederland, met de meeste vacatures in de provincie Zuid-Holland. Zo hebben we in de steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den-Haag momenteel veel vacatures openstaan voor .NET Developers. 

Ongeacht waar je woont, Cooder heeft een groot bedrijvennetwerk in heel Nederland, waardoor je altijd de leukste vacatures in jouw omgeving kunt vinden. Als je op zoek bent naar een baan als .NET Developer, is Cooder de perfecte plek om te beginnen met zoeken.

Vind jouw baan als .NET Developer bij Cooder en solliciteer direct

Als je op zoek bent naar een baan als .NET Developer, dan raden we aan om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of door te bellen op +31 (0)20 262 3250. Wij zijn de perfecte partner om je ideale baan als .NET Developer te vinden! Dus, neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct te solliciteren.

Veelgestelde vragen

Het salaris van een .NET developer is afhankelijk van je kennis en ervaring. Over het algemeen kun je dit verwachten:

Junior .NET Developer: tussen de € 2.500, - en € 3.500, - euro bruto;
Medior .NET Developer: tussen de € 3.500 en € 4.500, - euro bruto;
Senior .NET Developer: tussen de € 4.500, - tot € 8.000 euro bruto.

Als je wilt werken in .NET is het fijn om te beschikken over de volgende competenties. Deze competenties zijn echter niet verplicht.

• Doelgericht/klantgericht
• Creatief
• Conceptueel denken
• Methodisch ontwerpen
• Proactief
• Aandacht voor details
• Wendbaarheid
• Innovatief
• Kritisch
• Analytisch
• Leervermogen

Als .NET Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van softwareapplicaties, waarbij gebruik wordt gemaakt van het .NET framework en de programmeertaal C#. Als Developer werk je aan back-end development en kan je ook betrokken zijn bij het ontwerpen van databases. Dit zijn je werkzaamheden als .NET programmeur:

• Programmeren, ontwikkelen en onderhouden van websites, interfaces, webapplicaties en andere online toepassingen (wel in een .NET-omgeving);
• Implementeren, testen en verbeteren van .NET-applicaties;
• Ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe technologieën;
• Technische specificaties vertalen in .NET-software.

Als ontwikkelaar kun je op projectbasis werken bij een consultancy/detacheringsbureau. Ook kun je kiezen om inhouse aan de slag te gaan bij een organisatie.

Synoniem zijn, onder andere, C# Developer, .NET Softwareontwikkelaar, .NET ontwikkelaar, .NET Programmeur of .NET Engineer.

Naast NET developer vacatures beschikt Cooder ook over de volgende IT-vacatures:

Business Intelligence vacatures;
Java vacatures;
Python vacatures;
SAP vacatures;
PHP vacatures;
Frontend vacatures;
IT-Consultant vacatures;
Cloud vacatures.

We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.