Bekijk alle PHP vacatures

PHP Developer vacatures & jobs

Ben je op zoek naar een job in PHP? Bij Cooder vind je een groot aantal PHP vacatures in Nederland en België. Bekijk het aanbod!

PHP Developer vacatures voor elk functieniveau

Als PHP Ontwikkelaar zul je werken met de frameworks Laravel en Symfony. Per functieniveau hebben we PHP Ontwikkelaar vacatures. Hoe ziet de functie er doorgaans per niveau uit? 

Als junior PHP Developer zijn je taken voornamelijk gericht op het leren en toepassen van de PHP-programmeertaal. Je zal veel begeleid worden door medior of senior PHP Developers en je zal werken aan kleinere delen van een project. Je taken bestaan uit het schrijven van codes, het testen van programma's en het oplossen van problemen onder begeleiding.

Als medior PHP Developer ga je meer zelfstandig te werk en ben je verantwoordelijk voor grotere delen van een project. Je wordt nog steeds begeleid door senior PHP Developers, maar je bent ook verantwoordelijk voor het leiden van junior PHP Developers. Je taken bestaan uit het schrijven van codes, het testen van programma's, het oplossen van problemen en het begeleiden van junior PHP Developers.

Als senior PHP Developer ben je verantwoordelijk voor de architectuur van de software en heb je leidinggevende taken. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een team van PHP Developers en ook voor het oplossen van complexe problemen. Je taken bestaan uit het schrijven van codes, het testen van programma's, het oplossen van problemen, het begeleiden van junior en medior PHP Developers en het leiden van een team van PHP Developers.

PHP Developer banen bij jou in de buurt

Cooder heeft PHP Developer vacatures in heel Nederland, waaronder Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, en Den Haag. Dit betekent dat er mogelijkheden zijn om te werken bij grote bedrijven in deze steden, dankzij ons uitgebreide netwerk. Of je nu woont in deze steden of in een andere provincie, bij ons vind je altijd de leukste vacatures!

Vind jouw baan als PHP Developer via Cooder en solliciteer direct

Als je geïnteresseerd bent in één of meerdere van onze PHP Developer vacature(s), neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of onze contactgegevens. Bij Cooder helpen we je graag bij het vinden van je ideale baan. Onze brede selectie aan vacatures in heel Nederland garandeert dat je altijd de leukste vacatures bij jou in de buurt kunt vinden. Solliciteer vandaag nog via Cooder en ontdek waarom we de perfecte partner zijn voor jouw carrière als PHP Developer!

Veelgestelde vragen

Een PHP developer, ofwel een PHP ontwikkelaar, PHP programmeur of een PHP Engineer, is een IT-professional die gespecialiseerd is in het gebruik van de programmeertaal PHP voor het ontwikkelen, onderhouden en implementeren van webtoepassingen.

Het salaris van een PHP Developer is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de organisatie waar je werkt, je vaardigheden, kennis en ervaring. Over het algemeen kun je uitgaan van het volgende:

• Het salaris van een Junior PHP Developer bedraagt tussen de € 2.500, - en € 3.500, - bruto;
• Het salaris van een Medior PHP Developer bedraagt tussen de € 3.500 en € 4.500, - bruto;
• Het salaris van een Senior PHP bedraagt tussen de € 4.500, - tot € 8.000.

Als Developer is het fijn om over de volgende competenties te beschikken:

• Doelgericht/klantgericht;
• Creatief;
• Conceptueel denken;
• Methodisch ontwerpen;
• Proactief;
• Wendbaarheid;
• Innovatief;
• Kritisch;
• Analytisch;
• Leervermogen.

Deze competenties zijn echter niet verplicht, maar nice-to-haves.

Een PHP Developer is verantwoordelijk voor het schrijven van codes, het testen van programma's en het oplossen van problemen. Dit kan variëren van het bouwen van een eenvoudige website tot het ontwikkelen van complexe webapplicaties. Een PHP Developer moet vaak samenwerken met designers, Frontend Developers en Projectmanagers om ervoor te zorgen dat de website of webapplicatie aan de eisen van de klant voldoet. Dit zijn je belangrijkste taken als PHP developer:

• Programmeren, ontwikkelen en onderhouden van websites, interfaces, webapplicaties en andere online toepassingen (wel in een PHP-omgeving);
• Implementeren, testen en verbeteren van PHP-applicaties;
• Ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe technologieën;
• Technische specificaties vertalen in PHP-software.

Als PHP-ontwikkelaar kun je op projectbasis werken bij een consultancy/detacheringsbureau. Je kunt er ook voor kiezen om inhouse aan de slag te gaan bij een organisatie. Dit kan een commerciele organisatie, non-profit organisatie of zelfs een overheidsinstelling zijn.

Naast PHP developer vacatures beschikt Cooder ook over de volgende IT-vacatures:

Business Intelligence vacatures;
Java vacatures;
.NET vacatures;
SAP vacatures;
Python vacatures;
Frontend vacatures;
IT-Consultant vacatures;
Cloud vacatures.

We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.