IT- & ICT vacatures

Ben je op zoek naar een job in IT? Bij Cooder vind je een groot aantal IT vacatures in Nederland en België. Bekijk het aanbod!

IT-vacatures per categorie

IT-vacatures per specialisatie

IT-vacatures per regio

Vind jouw ideale IT-vacature op Cooder

Wil je werken in de IT en beschik jij over een technische achtergrond? Of je nu opzoek bent naar een nieuwe uitdaging of recent bent afgestudeerd? Cooder heeft een groot aantal IT-vacatures van de leukste werkgevers voor je verzameld. We hebben alle vacatures per categorie, specialisatie en per regio voor je op een rijtje gezet. Heb je een leuke vacature gevonden of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Consultants helpen je graag met het vinden van jouw droombaan!

Welke IT-vacatures kun je vinden op Cooder?

Je kunt bij ons uitstekend terecht als je op zoek bent naar IT-vacatures binnen diverse specialisaties. Momenteel hebben we veel vacatures opstaan in .NET, Java, Frontend, Cloud, Systeembeheer en meer.

Wat voor opleiding heb je nodig om in de IT te kunnen werken?

Wil je werken in de IT of ICT? Over het algemeen kun je vrij makkelijk aan de slag. ICT banen vragen vaak een minimaal opleidingsniveau. Er zijn verschillende opleidingen op hbo- als wo-niveau die geschikt zijn voor een baan in de IT. Hierbij kun je denken aan informatiekunde, technische bedrijfskunde of computer science. Je kunt binnen de IT ook aan de slag als autodidact. We hebben er een blog over geschreven.

Welk salaris kun je verwachten in de IT?

In vergelijking met andere branches kun je relatief mooi salaris verwachten. Het salaris van een IT'er kan echter flink uiteenlopen. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals je specialisme, skills, kennis en ervaring, het bedrijf en jouw regio waar je werkzaam bent. Je kunt in ieder geval uitgaan van een startsalaris van € 2.300,- bruto per maand. Dit bedrag kan snel oplopen zodra je meer kennis, ervaring en vaardigheden opdoet.

Waar kun je werken in de IT?

Als IT'er kun je aan de slag in vrijwel alle sectoren, omdat elk organisatie optimaal kan presteren met goede IT-systemen, data en processen. Je kunt ervoor kiezen om aan de slag te gaan in de IT-consultancy of detachering. Ook kun je inhouse aan de slag gaan.